+36 20 574 5003 3561 Felsőzsolca, Béke út 60.

zaszlo de
zaszlo en
zaszlo hu

Cégtörténet

A GOBAL KERTANSZ Kft. autódaruzással, szállítással, kosaras emelőgépek, targoncák bérbeadásával, gépmozgatással - görgőzéssel és túlméretes szállítás szakkíséretével foglalkozik. Cégünk központja és első számú telephelye Miskolc – Felsőzsolcán található, a második telephelyünk Kazincbarcikán, a BorsodChem Zrt. területén található. Főként Észak Magyarország területén, B.A.Z. megyében, de az ország bármely területén vállalunk nagy volumenű szolgáltatásnyújtást. Ezen túlmenően vállalunk a szomszédos országokban is teljes körű munkavégzést (Szlovákia, Románia).

Társaságunk 1995-ben került bejegyzésre a B.A.Z. Megyei Bíróságon GOBAL KERTRANSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság néven. A társaság családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét, és a mai napig is 100%-ig családi vállalkozásként működik. Így teljes rugalmassággal és odafigyeléssel tudja a folyamatosan változó fogyasztói igényeket magas minőséggel és korrektséggel szolgálni, kielégíteni. Jelenleg vállalkozásunk közel 80 főt foglalkoztat, hét fő irodai személyzettel és  72 fő fizikai alkalmazottal igyekszünk teljes mértékben kiszolgálni megrendelőinket. A Gobal Kft. 1995-ben autódaruzással és meleghengerelt köracélok kereskedelmével kezdte meg működését, 2002. évben szolgáltatás bővítéseként teherfuvarozással bővítette szolgáltatásait, melynek keretein belül önrakodós teherautókkal, trélerrel, fixes teherautókkal, és kisteherautókkal vállal nehézgépek, gépek, berendezések, raklapos, darab és ömlesztett áruk, konténerek szállítását.

2005-ben újabb szolgáltatás bővítés keretében önjáró, terepes, és autóra szerelt kosaras emelőgépeket szerzett be, melyekkel magasban történő szerelési, illetve festési, dekorálási munkákat vállal 47 méteres magasságig. 2007-ben a társaság megkezdte az MSZN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer kiépítését, annak megfelelő működését, és 2008-ban szerezte meg az erre vonatkozó elismervényt, jogosítványt. Napjainkra a Gobal Kft. Északkelet – Magyarország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb autódarus vállalkozássá nőtte ki magát, gépparkját és szolgáltatásait folyamatosan fejlesztve, korszerűsítve, partnereivel hosszú távú és korrekt kapcsolatot biztosítva. Folyamatosan korszerűsödő géppark, növekvő technikai paraméterek, szélesedő, színvonalasabb szolgáltatás tapasztalható és jellemzi a céget időről időre.

Jelenleg több mint 30db autódaruval, 12db teherautóval, 54db kosaras emelőgéppel, 16db targoncával, 8db teleszkópos rakodóval, 3db táblás szakkísérő autóval és sok kiegészítő berendezéssel, szolgáltatással állunk partnereink szolgálatára. A tevékenységekre vonatkozó felelősségbiztosítás és az ISO szabványnak megfelelő működés garantálja a cég által nyújtott pontos, maximális, vevőorientált munkavégzést, szolgáltatásnyújtást.

Társaságunknál jelenleg autódaru, kosaras emelőgépek beszerzése van folyamatban, ezzel is szolgáltatásainkat bővítve, partnereink tökéletes kiszolgálása érdekében. A GOBAL KERTRANSZ Kft. kisméretű középvállalkozás voltából adódóan teljes rugalmassággal, maximális megoldó és segítőkészséggel, több éves múltjából eredően magas szakmai rutinnal, hozzáértéssel, biztonsággal és magas minőségű szolgáltatással áll az új és meglévő partnerei számára!

„Magasban tartjuk az emelt minőséget”

Pályázat - Napelemes rendszer

GINOP-4.1.3-19-2019-01315

Kedvezményezett neve, címe:

 • GOBAL KERTRANSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • 3561 Felsőzsolca, belterület1334/97 hrsz

Projekt címe:

 • Napelemes rendszer kiépítése a Gobal Kertransz Kft székhelyén

A projekt azonosító száma:

 • GINOP-4.1.3-19-2019-01315

Szerződött támogatás összege:

 • 2 052 000 Ft

A támogatás mértéke:

 • 55 %

A projekt tartalma:   A pályázat keretében 10,92 kwp teljesítményű napelemes rendszer beszerzése valósul meg. Műszaki adatok: 36 db Eco Delta 285Wp modul, 1 dbABB PVI-10.0-TL-OUTD-S  inverter, TopFix200 tartószerkezet, Szolár kábelezés, DC csatlakozódoboz.

A fejlesztés hozzájárul a megújuló energiaforrás-felhasználás növeléséhez nemzetgazdasági szinten. Erősíti a vállalkozás környezettudatos gazdasági versenyképességét. Globális szinten hozzájárul a környezetterhelés csökkentéséhez, a vállalkozás szintjén pedig a rezsiköltségekhez kötődő terhek enyhítéséhez. A vállalkozás ökológiai lábnyoma csökken. A vállalkozás székhelyeként funkcionáló Felsőzsolca, belterület 1334/97 hrsz. sz. alatti épület tetőzetére kerül a napelemes rendszer. Az éves 11578 kW-os áramfogyasztás több mint 97%-át a napelemes rendszer fogja megtermelni a maga 10,26 kWp-s teljesítményével. A megújuló energiaforrásból előállított energiamennyiség 40,62 GJ/év, az üvegházhatású gázok becsült éves csökkenése 8,49 t/év, Energiahatékonysági fejlesztések által elért primer energia felhasználás csökkenés 60,94 GJ/év. Napelemes rendszerünk által kiváltott villamos energia költségét a vállalkozásunk további céljainak és fejlesztéseinek megvalósítására tudjuk fordítani, ezáltal gazdasági versenyképességünket növelni tudjuk. A primer energia felhasználásunkat, üvegházhatású gázok kibocsátásának mértékét és tevékenységünkből adódó környezetre gyakorolt terhelésünket, ezzel szemben jelentősen csökkenthetjük.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma 2020.09.28.

A GOBAL KERTRANSZ Kft technológiai megújulása

rakodógép, tömlőgyártó gép és kosaras emelőgépek beszerzésével

Az GOBAL KERTRANSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 62 500 000 Ft összegű vissza térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című Felhívásra benyújtott „A GOBAL KERTRANSZ Kft technológiai megújulása rakodógép, tömlőgyártó gép és kosaras emelőgépek beszerzésével” című, GINOP-1.2.8-20-2020-01122 számú támogatási kérelem keretében.

Kedvezményezett neve, címe:

 • GOBAL KERTRANSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • 3561 Felsőzsolca, belterület 1334/97

Projekt címe:

 • A GOBAL KERTRANSZ Kft technológiai megújulása rakodógép, tömlőgyártó gép és kosaras emelőgépek beszerzésével

A projekt azonosító száma:

 • GINOP-1.2.8-20-2020-01122

Szerződött támogatás összege:

 • 62 500 000 Ft

A támogatás mértéke:

 • 70 %

A projekt tartalma:  A projekt keretében önállóan támogatható tevékenység kategóriában új eszköz beszerzése, új kapacitás kialakítása történt meg:

 • 1 db HIDRAULIKA TÖMLŐPRÉS:  TECHMAFLEX S CRIMP 137 KIT
 • 1 db HIDRAULIKA TÖMLŐ VÁGÓ:  TECHMAFLEX S CUT 22
 • 2 db EUROPELIFT GYÁRTMÁNYÚ, TM18GT TÍPUSÚ UTÁNFUTÓRA SZERELT CSUKLÓKAROS-TELESZKÓPOS KOSARAS EMELŐ GÉP
 • 1 db MANITOU MRT 2550 teleszkópos rakodógép 

A projektben daruzási tevékenységünk technológiai megújuláson és korszerűsítésen esik át,  ezáltal versenyképességünket meg tudjuk tartani és megfelelően reagálunk a jelenleg végbemenő gazdasági folyamatokra. A gépek beszerzése termelékenységünket is növeli. A termelékenység növekedésétől pedig az üzemi eredményünk pozitív irányú A projekt megvalósulásával versenyképesebb, fenntarthatóbb, jövedelmezőbb, hatékonyabb működésű, nagyobb árbevételű lesz a vállalkozásunk. 

A projekt tervezett befejezési dátuma:    2021.12.31.

Kapcsolat: 3561 Felsőzsolca, Béke út 60. E-mail: gobal@gobal.huMobil: +36 20 574 5003
ASZF | AÜF